Detaljerad info

En annons måste alltid innehålla ett konkret jobberbjudande med datum, plats, arvode, beskrivning osv.

Såhär fungerar vårt system på Statist.se. Alla svar på din annons hamnar i en mapp på din profil med samma namn som rubriken på din annons. Alla svar från våra medlemmar innehåller deras digitala CV med kontaktupplysningar, erfarenhet, bilder, video, etc. Du kan dessutom välja att få svaren skickad till din e-post. Ansökarna kan inte se din e-post och det är inte tillåtet att skriva ut en e-postadress i själva annonstexten. Du kan alltid be de sökande bifoga en extra bild, ett filmklipp eller ett ljudklipp i deras ansökan. När du fått svar får du självklart be om kompletterande uppgifter.

Vi är generellt mycket restriktiva med uppdrag som kan sättas i samband med nakenhet. Erotik, pornografi, etc. är totalt förbjudet. Vi godkänner inte heller uppdrag för sexleksaker, intimprodukter eller dylikt. Undantag kan vara om det behövs en naken person i en humorserie, spelfilm etc. Eller någon form av nakenhet i reklamfilm för känt företag. Vi gör då en bedömning från fall till fall enligt våra villkor:

Om Statist & Extras finner att materialet i din annons är ej passande av valfri anledning kommer annonsen ej publiceras. Det ska alltid vara ett konkret jobbuppdrag mot en seriös kund.

Tillbaka