Vi söker spöken!

Vill du vara spöke söndagen den 30 okt?

Vi är en ideell förening belägen ute i Stavsnäs, längst ut på Värmdö. Nu är det dags för vår årliga spökvandring igen!
En runda görs upp i skogen och alla är välkomna. Det är i huvudsak tonåringar som går vandringen, är man under 13år bör man ha en förälder med sig.

Det finns no holding back hur mycket man får skrämmas och årets tema är: Mentalsjukhus! Vill du komma ut och vara med som mentalspöke den här kvällen blir ingen gladare än vi. Du bör ha lite teater i dig, inte vara ett dugg mörkrädd och tycka det är kul att skrämmas.

Vad för typ av patient du vill vara bestämmer du helt själv! Har du någon speciell idé låt oss gärna veta så kan vi inkludera den i historian som kommer berättas före vandringen sätts igång.

Vi kommer att fixa lite smink man kan använda och lite masker och peruker finns att tillgå så om du själv har passande kläder/mask/smink vore det kanon! Om inte så klä dig i svart eller vitt. Man kan alltid vira in sig i lakan.

Då vi är en ideell förening har vi tyvärr inte ekonomi att erbjuda betalning men erbjuder en rolig spökkväll med skratt och fika

Exakta tider för kvällen meddelas i ett informationsmail men räkna med att vara borta från stan 16.30-22.30 inklusive restid.

Stavsnäs ligger ungefär 50min med direktbuss från Slussen.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb